fbpx
Skip to content Skip to footer

neverovatno moćan

Zaroni u avanturu sa neverovatno moćnim i okretnim Navbow podvodnim skuterom. Iskoristi prednost velike brzine uz zadržavanje potpune fleksibilnosti pod vodom. Istraži podvodni svet kao nikada pre i doživi uzbuđenje pri svakom zaranjanju.

2 m/s

Maksimalna brzina

3,4 kg

Težina

60 min

Trajanje baterije

40 m

Dubina

dokazana reputacija

Sublue Navbow je napravljen od visokokvalitetnih materijala sa ugrađenom najnovijom tehnologijom, što garantuje bezbedno i pouzdano ronjenje. Sublue podvodni skuter je prepoznat od strane CES Innovation Avards, akreditovanih i predstavljenih od strane Udruženja potrošačkih tehnologija (CTA), za njihov učinak i dizajn.

inovativna tehnologija

Slobodno, brzo i fluidno kretanje kroz vodu! Zahvaljujući njegovoj jačini dvostrukih motora, brzini i dizajnu, možeš sa lakoćom istraživati dubine i do 40 m ili se zabavljati u vodi.

jaki dvostruki motori

Navbow motori sadrže Kaplan propelere visoke čvrstoće sa četiri zakrivljene lopatice. Ovaj sistem sa dva motora je dizajniran da obezbedi jaku i konstantnu snagu bez obzira na procenat napunjenosti baterije.

Hidrodinamički dizajn

Jedinstveni oblik luka ima aerodinamičnu površinu koja je u skladu sa dinamikom fluida i sposobna je da usmerava vodu tokom rada, minimizira otpor i potrošnju energije.

Snaga baterije

Navbow pokreće litijumska baterija čija snaga iznosi 158 w/h čime ispunjava standarde vazdušnog transporta, što omogućava bezbedno skladištenje u avionu.

sublue navbow baterija za podvnodni skuter
Trajanje baterije i do 60 minuta

Navbow pruža vrhunsko podvodno iskustvo sa trajanjem baterije od sat vremena. Možeš istraživati podvodni svet duže vreme ne brinući da će ti nestati napajanja.

Vodootporna do 40m
Rad motora ispod 60 db
Upozorenje za nizak % baterije
Upozorenje za nizak procenat baterije

Navbow će vibrirati kada baterija dosegne 30%. Time bezbrižno možeš da se prepustiš istraživanju, a podvodni skuter će te obavestiti kada je vreme da ga ponovo napuniš što ti ostavlja dovoljno vremena da se vratiš na kopno ili brod.

Lagan i prenosiv

Težak samo 3.5 kg, Navbow je lagan za nošenje i transport, što ga čini idealnim za tvoju sledeću avanturu. Zadovoljava standarde vazdušnog transporta i može se lako nositi na brodu, a kompaktan dizajn omogućava lako pakovanje.

3 brzine

Brzine se menjaju laganim pritiskom na prekidače i omogućavaju ti uzbudljivu avanturu pod vodom ili na površini u tri režima.

Free

1 m/s

Sport

1,5 m/s

Turbo

2 m/s

personalizacija

Navbow je dostupan u dve boje

cena sublue navbow modela

1.680€

Saznaj više o kupovini ili iznajmljivanju Navbow podvodnog skutera i počni da istražuješ nova prostranstva već ovog leta.

kontaktiraj nas

za više informacija

Piši nam

info@podvodniskuteri.com

Pozovi nas

+381 67 735 56 00

Poseti nas

Milana Vidaka 16a, Futog

Izroni na vrh